Veletrh IG CHINA 2018

Na začátku září proběhl již 20. ročník veletrhu IG CHINA. Jeho zajímavostí je, že se koná každý rok v jiném čínském městě. Loňský ročník se uskutečnil v Šanghaji, nejlidnatějším městě Číny. Letos bylo vybráno město Handzhou, které leží asi 200 km jihozápadně od Šanghaje.


 
Veletrh IG CHINA 2018
IG CHINA je největším veletrhem zabývajícím se úpravou plynů a ropných látek.  Mezi návštěvníky akce patří převážně majitelé firem z různých průmyslových odvětví.
Naše společnost se zúčastnila veletrhu vůbec poprvé a využila jej hlavně pro prezentování našich výrobků v oblasti kryogeniky na čínském trhu.

V průběhu veletrhu navázali naši obchodníci kontakty s několika novými firmami což je příslibem pro další spolupráci. Kromě toho byly projednávány s odběrateli již existující poptávky a objednávky.



"Obchodování s tímto kouskem světa, je samo o sobě dobrodružstvím, protože se jedná o zcela jinou kulturu se zcela jinými zvyklostmi, než které platí v Evropě.  Můžeme si uvést jako příklad, nutnost komunikace v čínském jazyce, která je u nás vzácná. Za pozornost také stojí samotný Evropan v Číně, který vyvolá pozornost" Ing. Ivo Vrba (obchodník DLT)


085-Zahajeni-uprava.jpg
Obr.1: Fotografie našich obchodníků s pracovnicí čínské kanceláře paní Lilií

089-Zahajeni-uprava.jpg

Obr. 2: Náš obchodník Ing. David Kubiš při přípravě stánku na veletrh.


110-Cestny-host.JPGObr. 3: Pan Ing. Ivo Vrba jako čestný host veletrhu IG CHINA.