Svatomartinský průvod světýlek

Listopadový večer ve Velké Bíteši rozsvítil každoroční Svatomartinský průvod světýlek pořádaný MC Bítešáček ve spolupráci s Kolpingovou rodinou. Vážíme si tradic a zajímá nás místní dění. Proto jsme se rozhodli tuto aktivitu podpořit.
 
Svatomartinský průvod světýlek
Samotné akci přecházela dílnička na výrobu lampiónů a lucerniček, která se konala necelý týden před samotným Svatomartinským průvodem.

Letošní ročník se zadařil i díky příznivému počasí, které vytáhlo rodiny s dětmi do ulic Velké Bíteše.  Hlavním bodem celého večera bylo vystoupení historického šermu před kostelem sv. Jana Nepomuckého a ohnivá show, která se konala na bítešském náměstí. 

„Tento skvělý program by se nám nikdy nepodařilo zajistit bez štědré finanční podpory od PBS Velká Bíteš! Za celé mateřské centrum Bítešáček vám upřímně děkuji za podporu našeho spolku a dětí z Velké Bíteše a okolí“, zmínila organizátorka Eva Rampulová.

Velice nás těší, že se v Bíteši daří propojovat různé generace obyvatel města i jeho okolí, pravidelně pořádat tradiční kulturní a společenské akce a zprostředkovat všem pokaždé jedinečný a nezapomenutelný zážitek. 
IMG_0681.JPG