PBS se zúčastnila veletrhu Job Fair MSV a Veletrhu práce

Kromě odborných zahraničních veletrhů, se naše společnost také účastní různých náborových akcí. V říjnu byly takové akce hned dvě a to dokonce v jediném týdnu. „Veletrh práce“ v Jihlavě se konal 2. října 2018 a Veletrh Job Fair MSV Brno proběhl o dva dny později.
 PBS se zúčastnila veletrhu Job Fair MSV a Veletrhu práce
Veletrh práce v Jihlavě byl spíše regionálního charakteru.  Návštěvníci měli možnost osobního setkání se zaměstnavateli z regionu, kteří nabízeli mnoho pracovních pozic ve firmách různých odvětví. Součástí veletrhu byly i přednášky na různá témata od osobního rozvoje, pracovního pohovoru až po vstřebávání prvních dojmů z nového zaměstnání. Mezi návštěvníky byli převážně studenti středních a vysokých škol, ale výjimkou nebyli ani senioři, kteří se zajímali o práci pro své vnuky a vnučky.

JOB FAIR Veletrh se konal v Brně již po osmé. Veletrh je součástí Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně a je vůbec největší akcí zaměřenou na nabídku pracovních příležitostí v oblasti strojírenství, energetiky a dalších technických oborů. Je určen nejen pro studenty, ale pro všechny, kteří si aktivně hledají práci v technickém oboru.
PBS roste a hledá posily jak na dělnické, tak na odborné technické i manažerské pozice. Těchto veletrhů se proto účastní pravidelně.  Více informací o práci v PBS a aktuální pracovní nabídky naleznete na stránkách www.nasepbs.cz