Přijďte za zážitky na Den otevřených dveří!

Srdečně vás zveme na další DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ! Tento rok jsme pro vás připravili ještě více zážitků a akcí, které si můžete vychutnat společně s námi.
Přijďte za zážitky na Den otevřených dveří!

Kdy?

🗓️ Datum: 2. září
⏰ Čas: 08:00 - 14:00

Co nového? Náš program jsme rozšířili a budeme pro vás mít otevřeno od 08:00 až do 14:00, abyste si mohli užít maximum zábavy a poznání.

Co vás čeká?
  • Prohlídky našeho výrobního areálu: Máte rádi techniku a leteckou výrobu? Máme pro vás připravené unikátní prohlídky našeho výrobního zařízení, včetně zkušebny leteckých motorů a moderní slévárny.
  • Zábavné aktivity pro všechny: Nejen děti si u nás přijdou na své. Připravili jsme doprovodné zábavné aktivity, které potěší nejen malé, ale i velké návštěvníky.
  • Soutěž o vyhlídkový let: Sníte o letu nad krajinou? Máme pro vás soutěž, ve které můžete vyhrát vyhlídkový let pro tři osoby v letounu Cessna 172. Tohle si nenechte ujít!
  • Občerstvení zdarma: Během prohlídek vás čeká občerstvení v podobě kávy, teplých nápojů a pro děti dokonce cukrová vata a popcorn. Ať už jste hladoví nebo žízniví, postaráme se o vás.
A teď to nejlepší závěrem: Vrtulník Mi-171Š s maximální vzletovou hmotností okolo 13 000 kg a délkou přes 18 metrů se stane hvězdou našeho vzdušného programu. Věříme, že vás tato údálost také nadchne! Náš pohon APU Safír 5K/G MI je také nedílnou součástí vrtulníku, zajišťuje plynulý start hlavního motoru.

Přijďte strávit den plný zábavy, dobrodružství a nových poznatků. Těšíme se na setkání s vámi v areálu PBS Velká Bíteš!



Klikněte pro více informací