Českých 100 Nejlepších

V prestižním klání jsme se zařadili mezi nejlepší české společnosti v oborové kategorii Strojírenství & IT.
Českých 100 Nejlepších
Cílem soutěže „ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH” je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a veřejně slavnostním způsobem ocenit české  firmy, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.
Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci této anketní soutěže již od roku 1996 a naše společnost již ve výsledkových listinách této soutěže několikrát figurovala.

V závěru loňského roku zástupci naší společnosti  převzali ve Španělském sále Pražského hradu ocenění za umístění v oborové kategorii Strojírenství & IT ve 27. ročníku této prestižní soutěže.

Generální ředitel PBS Velká Bíteš ing. Milan Macholán, který ocenění na Pražském hradě přebíral, využil této příležitosti i k poděkování všem zaměstnancům společnosti:

"Jedná se o významný úspěch pro naši společnosti a všechny zaměstnance, kterým bych chtěl tímto poděkovat. Je to zároveň i závazek zvládnout současnou situaci tak, aby se naší společnosti dařilo i v roce 2023."